Λάμπα Philips D1S Xenon 85V 35W White Vision Gen2 +120% Περισσότερο Φως μέχρι και 5000Κ

85,00€

Τι προσφέρουν οι λαμπτήρες Philips Xenon White Vision ?


Η Philips είναι ο εφευρέτης της τεχνολογίας Xenon HID
Οι λαμπτήρες Xenon HID (High Intensity Discharge) παρέχουν διπλάσιο φωτισμό για ασφαλέστερη οδήγηση υπό όλες τις συνθήκες. Το έντονο λευκό φως που παράγεται από τους λαμπτήρες Xenon HID είναι συγκρίσιμο με το φως της ημέρας. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο φωτισμός αυτοκινήτων Xenon βοηθά τους οδηγούς να συγκεντρωθούν στο δρόμο και να διακρίνουν τα εμπόδια και τις πινακίδες πολύ πιο γρήγορα από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες.

Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων της Philips είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στην υπεριώδη ακτινοβολία
Η ειδική τεχνολογία επίστρωσης anti-UV της Philips προστατεύει τους προβολείς από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, καθιστώντας το γυαλί χαλαζία ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης και εξασφαλίζει τη μακροζωία τους.


Αντικαταστήστε τους ένα προς ένα


Χάρη στην τεχνολογία αντικατάστασης ενός λαμπτήρα, το Xenon Vision σας επιτρέπει να αλλάζετε τους λαμπτήρες σας έναν προς έναν, ενώ ταιριάζετε στη θερμοκρασία χρώματος του λαμπτήρα χωρίς αλλαγή. Είναι η πιο οικονομική επιλογή για την αντικατάσταση των λαμπτήρων.
Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας γυαλί χαλαζία
Από γυαλί UV-Quartz είναι ισχυρότεροι από σκληρό γυαλί και εξαιρετικά ανθεκτικοί σε ακραίες θερμοκρασίες και κραδασμούς, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο έκρηξης. Οι λαμπτήρες γυαλιού από χαλαζία της Philips είναι σε θέση να αντέξουν σε σοβαρό θερμικό σοκ. Με τη δυνατότητα αύξησης της πίεσης στο εσωτερικό της λάμπας, το γυαλί από χαλαζία UV μπορεί να παράγει πιο ισχυρό φως.
Οι λαμπτήρες αυτοκινήτων Philips είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στην υγρασία
Μόνο μια λάμπα από γυαλί χαλαζία μπορεί να αντισταθεί σε θερμικές διαταραχές, όπως αν πέσει μια σταγόνα κρύου νερού στο ζεστό λαμπτήρα, το οποίο μπορεί να συμβεί όταν οδηγείτε μέσα από νερό με σπασμένους προβολείς.


Υψηλής ποιότητας προϊόντα σύμφωνα με την ECE
Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας προϊόντα και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση της εμπειρίας των πελατών μας. Ολόκληρη η γκάμα προϊόντων είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις της ΟΕΕ. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

 

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο [email protected]

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.