Κουκούλες & Ηλιοπροστασία Αυτοκινήτων

Κουκούλες Αυτοκινήτων - Ηλιοπροστασία

Οι κουκούλες αυτοκινήτων και η ηλιοπροστασία είναι ο πιο απλός και άμεσος τρόπος για να προστατεύσετε την περιουσία σας χωρίς να το πληρώσετε ακριβά. Ειδικά στο κατάστημά μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε μια σειρά από προστατευτικά απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα όπως το χαλάζι που, έστω και λίγο να πέσει πάνω στη λαμαρίνα, προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές. Φθορές όμως μπορούν να προκαλέσουν ο ήλιος και η θερμότητα, οι λεκέδες πουλιών και δέντρων, οι γρατζουνιές, τα γδαρσίματα αλλά και κακόβουλοι περαστικοί.

Επισκεφθείτε την Savel Trade ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ανακαλύψετε το ιδανικό προστατευτικό για το όχημά σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ηλιοπροστασία που μπορεί να αφορά αποκλειστικά το τιμόνι, ηλιοπροστασία για το παρμπρίζ, ηλιοπροστασία για το ταμπλό, ημικουκούλες, κουκούλες αυτοκινήτου, κουκούλες μηχανής αλλά και κουρτινάκια / πλαϊνά σκίαστρα.

Βρείτε την κατάλληλη διάσταση, σύμφωνα με τις ανάγκες του οχήματός σας, από υλικά άριστης ποιότητας και με εύκολο τρόπο τοποθέτησης, συντήρησης και αποθήκευσης. Για οποιαδήποτε απορία, το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Φίλτρα