Λάμπες Led

Οι λάμπες LED αποτελούν το απόλυτο μέσο για να φωτίσετε τις διαδρομές σας και όσα χρειάζεται να δείτε για να οδηγείτε με ασφάλεια. Ιδανικές για κάθε τύπο οχήματος όπως αυτοκίνητο, φορτηγό, λεωφορείο και μηχανή.

Στις λάμπες LED AMIO, θα βρείτε οικονομικά, και εύκολα στην τοποθέτηση, προϊόντα είτε για το ταμπλό, είτε για τα φλας ή τους προβολείς. Επιπλέον στο κατάστημά μας θα βρείτε λάμπες Heleco που συνοδεύονται από ψύκτρες αλουμινίου και τροφοδοτικά που είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους οχημάτων και δίνουν πάνω από 50.000 ώρες λειτουργίας. Στην κατηγορία με λάμπες LED MOVER SAMSUNG θα βρείτε προϊόντα που εξοικονομούν ενέργεια και προσφέρουν μέγιστη απόδοση, ενώ είναι αποτελεσματικά και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως ομίχλη. Στις λάμπες LED OSRAM  θα βρείτε χρώματα όπως λευκό, κόκκινο και amber για να τοποθετηθούν στο κατάλληλο σημείο του αυτοκινήτου, ενώ οι λάμπες LED PHILIPS προσφέρουν κρυστάλλινο φως για απόλυτα ασφαλή οδήγηση.

Επίσης, στη SavelTrade θα βρείτε αντιστάσεις CANBUS Canceller που προστατεύουν από κάθε πρόβλημα που προκύπτει από την εγκατάσταση λαμπτήρων LED, αλλά και αντάπτορες (βάσεις) για όλες τις λάμπες

Φίλτρα
LED RESISTOR CANBUS W5W (T10) CARMOTION 1τμχ
ΝΕΟ
Κωδικός:Κωδ.: 63350
6,99€