Σετ Επιδιορθώσεων

Σετ Επιδιορθώσεων Αυτοκινήτου

Φροντίστε την περιουσία σας με τα σετ επιδιορθώσεων αυτοκινήτου που θα βρείτε αποκλειστικά στη SavelTrade. Εξοικονομήστε χρήματα κάνοντας επιδιορθώσεις μόνοι σας εύκολα και γρήγορα και κάντε το αυτοκίνητό σας να δείχνει σαν καινούριο.

Τα σετ επιδιόρθωσης φαναριών, ξεθαμπώνουν τα φανάρια κάνοντας να δείχνουν σαν καινούρια και να προσφέρουν αρκετό φως για να οδηγείτε με ασφάλεια το βράδυ και υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επίσης θα βρείτε προϊόντα για να επισκευάσετε γρατζουνιές στα πίσω φανάρια.

Τα σετ επισκευής παρμπρίζ διορθώνουν ραγίσματα ενώ κάποια διαθέτουν και λάμπα UV για πιο επισταμένη φροντίδα. Τα σετ επισκευής βαθουλωμάτων αυτοκινήτου είναι κατάλληλα για τα εσωτερικά καθίσματα από δέρμα και βινύλιο, για τον προφυλακτήρα.

Βρείτε επίσης ειδικές αλοιφές που αφαιρούν μικρές γρατζουνιές και προσδίδουν λάμψη στο αυτοκίνητο. Επίσης τα σετ αυτά είναι ιδανικά για να διορθώσετε βαθουλώματα από τρακαρίσματα αλλά και καιρικά φαινόμενα όπως το χαλάζι. Τα σετ επισκευής γρατζουνιών υπάρχουν σε διαφορετικά χρώματα για να ταιριάζουν με αυτό του αυτοκινήτου αλλά και της μηχανής σας. 

Φίλτρα