Λάμπες Philips

Οι λάμπες Philips αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσετε τον φωτισμό του αυτοκίνητου ή της μοτοσικλέτας σας και να κάνετε την οδήγηση ασφαλέστερη. Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικές λάμπες αλογόνου για κάθε τύπο αυτοκινήτου και μοτό που παρέχουν υψηλή απόδοση στις καλύτερες τιμές. 

Με τις λάμπες Philips Diamond Vision θα έχετε λευκό φως με μπλε απόχρωση και καλύτερη όραση σε πινακίδες και λεπτομέρειες που βρίσκονται σε απόσταση. Οι λάμπες Philips X-treme Vision έχουν 130% περισσότερη φωτεινότητα σε σχέση με τις απλές λάμπες και παράγουν ισχυρό λευκό φως, κάνοντας τη νυχτερινή οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία. Οι λάμπες Philips Crystal Vision 4300 Κ διαθέτουν μπλε επίστρωση προσφέροντας έντονο, κρυστάλλινο φως, ενώ οι White Vision προσφέρουν 40% περισσότερο λευκό φως

Επίσης, στην SavelTrade, θα βρείτε λάμπες κατάλληλες για το μπροστινό ταμπλό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, για τα φλας, αλλά και για τα όπισθεν φώτα. Όλες οι λάμπες Philips έχουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία.  


Φίλτρα
Κωδικός:Κωδ.: 12093NACP
1,29€