Αλοιφές Αυτοκινήτου

Αλοιφές Αυτοκινήτου: Ολοκληρωμένη περιποίηση!

Χαρίστε στο αυτοκίνητο σας τη λάμψη που του αξίζει με αλοιφές αυτοκινήτου. Βρείτε την κατάλληλη για το δικό σας όχημα ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα προϊόντων της SavelTrade.

Οι αλοιφές αυτοκινήτου 3Μ προσφέρουν γυαλάδα, προστατεύουν το χρώμα, είναι ιδανικές για μικρές και μεγάλες γρατζουνιές, για μεσαίες οξειδώσεις και λεκέδες από νερό. Η αλοιφή για γρατζουνιές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φροντίδας της εμφάνισης του αυτοκινήτου. Ανακαλύψτε τις σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν με κάθε αυτοκίνητο, σε kit, σε υγρή μορφή και σε wax υφή. Λειαίνουν βαθουλώματα, χαρακιές, φθορές στο χρώμα.

Πολύ σημαντική για την ασφαλή οδήγηση είναι η αλοιφή για ξεθάμπωμα φαναριών. Κάντε τα φανάρια σας να λάμψουν και να ρίχνουν καθαρό, διάχυτο φως στο δρόμο με kit και ατομικές συσκευασίες ξεθαμπώματος που είναι εύκολα στη χρήση και βλέπετε αποτελέσματα αμέσως. Τα γυαλιστικά αυτοκινήτου θα κάνουν τη διαφορά μετά από ένα καλό πλύσιμο, αφού θα δείχνει σαν καινούριο. Ιδανικά για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου, σε σπρέι, αλοιφή, γαλάκτωμα, τζελ και κερί. 

Φίλτρα
Κωδικός:Κωδ.: G191016
29,02€