Πατάκια Αυτοκινήτου

Πατάκια Αυτοκινήτου - Δάπεδα Αυτοκινήτου

Απαραίτητα για κάθε αυτοκίνητο είναι τα πατάκια αυτοκινήτου – δάπεδα αυτοκινήτου. Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή της SavelTrade για κάθε τύπο οχήματος με πατάκια και δάπεδα που θα προστατεύσουν το αυτοκίνητό σας από τα νερά, τις λάσπες, την άμμο, τρίχες από τα κατοικίδια και ό,τι άλλο το ρυπαίνει και μπορεί να προκαλέσει φθορές.

Επιλέξτε λαστιχένια πατάκια αυτοκινήτου σε σετ των 2, 3 ή 4 τεμαχίων για τις θέσεις των επιβατών και το πορτ μπαγκάζ, που ταιριάζουν σε κάθε αυτοκίνητο και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει ανάμεσα σε μαύρο, ροζ, μπεζ και άλλα ενώ υπάρχουν εξειδικευμένα για μάρκες αυτοκινήτου όπως Golf, Opel, Seat, Smart και Skoda.

Μεγάλης αντοχής και εύκολα να καθαριστούν είναι τα πατάκια αυτοκινήτου μοκέτα που θα βρείτε σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Τέλος, για την απόλυτη ομοιομορφία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, αποκτήστε τα σετ για τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα από βινύλιο, λάστιχο, καουτσούκ και μοκέτα για να δώσετε το καλύτερο στυλ στην οδήγησή σας. Φίλτρα