Σύστημα καθαρισμού αέρα-ιονιστής Vitalis

126,02€

Σύστημα καθαρισμού αέρα  Vitalis (Air cleaning system)

Φρέσκος  υγιεινός αέρας  όπως στην  θάλασσα, το δάσος και στην εξοχή .

Αυτή η ιδιαίτερα αποτελεσματική συσκευή καθαρισμού του αέρα  θα συμπληρώσει  στον αέρα του εσωτερικού χώρου με έως και 3 εκατ. αρνητικά φορτισμένα ιόντα ανά κυβικό μέτρο  αέρα.

Σε αντίθεση με το φρέσκο αέρα, ο αέρας  των εσωτερικών χώρων μας περιέχει συχνά  10 - έως 20 φορές μικρότερη συγκέντρωση ιόντων. Το αποτέλεσμα: Μπορεί  να αισθάνεστε  άβολα και παράλληλα   ιοί, μούχλα και σκόνη βρίσκουν τις κατάλληλες συνθήκες να εξαπλωθούν και να πολλαπλασιαστούν .Η συσκευή μπορεί να καλύψει χώρους  μέχρι 100 μ ². Αρνητικά ιόντα βοηθούν στην  αύξηση της πρόσληψης οξυγόνου στο αίμα. Η απόδοσή  σας  βελτιώνεται, αισθάνεστε πιο ξύπνιοι  και μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα .

Επίσης, τα  ανιόντων αυτά  βοηθούν στην  οξείδωση του οξυγόνου στον αέρα. Με τον τρόπο αυτό, η συσκευή  καταπολεμά  την εξάπλωση  των ιών, μυκήτων  , της άκαρης , των  οσμών, του καπνού του τσιγάρου, την σκόνης του σπιτιού και άλλων . Έως και 90% των βακτηρίων μπορεί να εξουδετερωθεί από τον ιονισμό. Αποτελεσματικά και χωρίς κόπο.

Σύμφωνα με τον  ΠΟΥ ο  μολυσμένος αέρας αποτελεί ένα από τους  10 σημαντικότερους κινδύνους  για την υγεία μας. Χάρη στην τεχνολογία του  ιονισμού δεν  χρειάζεται  πια να  ανησυχούμε  για το μέλλον μας. Ακόμη και πολύ μικρά σωματίδια ρύπων όπως ο καπνός ή η γύρη μπορούν  να εξουδετερωθούν  από τον ιονισμό του αέρα εύκολα και αποτελεσματικά .

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με πάνω από 3.000.000  ανιόντα  ανά  cm³ αέρα κερδίζει δίκαια την θέση του πρωταθλητή

Καθαρίζει τον αέρα από σκόνη, ιούς , γύρη, βακτήρια και βοηθά στον εκμηδενισμό του  καπνού, οσμών, και  αιωρούμενων  σωματιδίων

Υγιεινότερος ατμοσφαιρικός αέρας δημιουργεί καλύτερη ευημερία Βελτιώνει την απόδοσή μας , μειώνει τους κινδύνους της εσωτερικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Καθαρίζει τον αέρα σε χώρους ακόμα και 100 m²

Πανεύκολη λειτουργία : Πατάμε το ΟΝ και λειτουργεί  (230V)

2 επίπεδακαθαρισμού , Status-LED, On / Off

Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας : μόλις  7 Watt

Διαστάσεις : 30 x 10 x 7cm

 

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο [email protected]

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.

Σχετικά Προϊόντα