Αντανακλαστική Ταινία Θερμότητας

9,06€

Αντανακλαστική ταινία εξοικονόμησης θερμότητας 55 x 100 cm

 

Η αντανακλαστική ταινία που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε σώμα καλοριφέρ αυξάνει την απόδοση του σώματος γιατί η θερμότητα επιστρέφει στον χώρο και δεν την απορροφά ο παγωμένος τοίχος .

Έτσι πέρα από την καλύτερη απόδοση των σωμάτων κάνουμε και οικονομία στο καύσιμο (πετρέλαιο ή φυσικό αέριο). Αποτελεί μια πρώτης τάξης προϊόν σε εποχές που κάθε ευρώ πρέπει να πιάνει τόπο

Η ταινία είναι αυτοκόλλητη, έχει  διαστάσεις 55 x 100 cm  και μπορεί να βοηθήσει και εσάς να κάνετε οικονομία και να έχετε και καλύτερη θερμική απόδοση στο χώρο σας.

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο orders@saveltrade.gr

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.