Υγρό φρένων ATE SL DOT 4 500ml

4,99€

Υγρό φρένων ΑΤΕ DOT 4 500ΜL

Σημείο βρασμού 260C

Υγρό σημείο βρασμού 165C

Ιξώδεις στους -40C max 1400mm2/s

 

Όταν τα υγρά στο σύστημα φρένων βράσουν ,είναι ήδη πολύ αργά !

Επτά στα δέκα αυτοκίνητα λειτουργούν με ανεπαρκή υγρά φρένων.

Επιλέγοντας ΑΤΕ έχετε πάντοτε τα σωστά υγρά φρένων για το όχημα σας.

 

Όταν τα υγρά φρένων αρχίσουν να βράζουν , είναι πραγματικά αργά.Το φρενάρισμα δεν είναι αποτελεσματικό στις υψηλές θερμοκρασίες .Σε υψηλές θερμοκρασίες το υγρό αρχίζει να βράζει ,προκαλώντας το σχηματισμών φυσαλίδων αερίου στο σύστημα πέδησης.Αυτό το αέριο συμπιέζεται, επιτρέποντας στο πεντάλ να πατηθεί μέχρι κάτω, το φρενάρισμα ,όμως θα είναι αναποτελεσματικό .

Σίγουρα θα θέλετε να να οδηγείτε με ασφάλεια για αυτό θα πρέπει να αλλάζετε τα υγρά φρένων στο σωστό χρόνο.

 

Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να ελέγχετε το υγρό φρένων τακτικά, χρησιμοποιείτε πάντοτε το σωστό υγρό και όχι το φθηνότερο ,Για μοντέλα πριν το 1992 με περιθώριο αλλαγής 1 έτους επαρκεί.

Για συχρόνα οχήματα με συστήματα ESP η καλύτερη επιλογή είναι το ATE  SL6

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο [email protected]

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.

Σχετικά Προϊόντα