Μπουζί ΝGK BKR8EIX Iridium Power

14,00€

Μπουζί Iridium Power

Τιμή τεμαχιου 14€

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 4 τεμάχια

Κωδικός NGK BKR8EIX

Πλεονεκτήματα των μπουζί Ιριδίου

Λόγω των ιδιοτήτων του Ιριδίου, το κεντρικό ηλεκτρόδιο του μπουζί μπορεί να κατασκευαστεί με πολύ μικρότερη διάμετρο από ο,τι στην περίπτωση των τύπων πλατίνας, χρυσού ή χρυσού-παλλαδίου και χαλκού/νικελίου χωρίς να θυσιάζεται η διάρκεια ζωής. Η εν δυνάμει διαφορά του μπουζί εστιάζεται περισσότερο στο μικροσκοπικό άκρο του από Ιρίδιο και κατά συνέπεια απαιτείται μικρότερη τάση «σπινθηρισμού» - αυτή μπορεί να είναι έως και 5.000 Vμικρότερη από εκείνη που απαιτείται με τους συνήθεις τύπους μπουζί. Η ανάφλεξη βελτιώνεται και το σύστημα ανάφλεξης υπόκειται σε μικρότερο βαθμό καταπόνησης. Τα οφέλη της βελτιωμένης ανάφλεξης/καύσης περιλαμβάνουν καλύτερη οικονομία καυσίμων, αυξημένη ισχύ/επιτάχυνση και ιδιαίτερα καλύτερη απόκριση του στραγγαλιστικού επιστομίου (πεταλούδας γκαζιού).

Μπουζί Ιριδίου της NGK

Οι τύποι NGKIridiumIX διαθέτουν κεντρικό ηλεκτρόδιο το άκρο του οποίου αποτελείται από κράμα Ιριδίου διαμέτρου 0,6 mm. Η NGKπιστεύει ότι αυτό προσδίδει βέλτιστη εξισορρόπηση μεταξύ επιδόσεων και διάρκειας ζωής. Οι κατά προσέγγιση υπολογισμοί όσον αφορά τη διάρκεια ζωής δίνουν 60.000 μίλια για κινητήρες αυτοκινήτων φυσικής απορρόφησης και έως 20.000 μίλια για μοτοσυκλέτες - αυτό βέβαια είναι εξαιρετικά υποκειμενικό, ένας πολύστροφος κινητήρας μοτοσυκλέτας ή ένας βαριά τροποποιημένος κινητήρας αυτοκινήτου θα προκαλέσει φθορά των μπουζί κατά πάσα πιθανότητα σε μερικές χιλιάδες μίλια.

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο [email protected]

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.

Σχετικά Προϊόντα