Εκκινητής Noco Genius GB50 Boost XL 12V 1500A UltraSafe

193,00€

Ο GB50 είνια ένας εύκολα φορητός, ελαφρύς και συμπαγής lithium-ion εκκινητής οχημάτων μηχανημάτων 1500amp. Με αυτόν μπορείτε να εκκινήσετε με ασφάλεια μια νεκρή μπαταρία άμεσα έως και 30 φορές με μια μόνο φόρτιση. Είναι ασφαλές για οποιαδήποτε χρήση, διαθέτοντας προστασία κατά των σπινθήρων αλλά και προστασία ανάστροφης πολικότητας. Έχει ενσωματωμένο φακό 200 lumen LED υψηλής απόδοσης με εφτά φάσεις φωτισμού, διατηρεί την φόρτισή του για 1 χρόνο και διαθέτει μπαταρία για επαναφόρτιση προσωπικών συσκευών όπως smartphones για 6 επαναφορτίσεις. Επίσης,οι ενδείξεις LED ζεστού και κρύου της εσωτερικής μπαταρίας καθορίζουν πότε η λειτουργία εκκίνησης είναι εκτός των ορίων θερμοκρασίας για να προστατεύετε τις μπαταρίες και τις συσκευές σας.Είναι ικανός να εκκινεί με ευκολία κινητήρες βενζίνης έως και 7000 CC και κινητήρες πετρελαίου έως και 4500 CC, όπως αυτοκίνητο, βαν, σκάφος, SUV φορτηγό και άλλα. Μαζί με τον GB50 περιλαμβάνονται οι νέοι σφιγκτήρες HD Precision Boost, που μπορούν εύκολα να συνδεθούν με οποιαδήποτε μπαταρία 12V μολύβδου-οξέος, από χλοοκοπτικές μηχανές μέχρι φορτηγά, καλώδιο φόρτισης USB.

12 Μήνες Εγγύηση

Συμπαγής αλλά ισχυρός lithium-ion εκκινητής οχηματων μηχανημάτων 1500amps και 30 εκκινήσεων με μία μόλις φόρτιση.
Εξαιρετικά ανθεκτικός και ασφαλής σχεδιασμός με προστασία από σπινθήρες και ανάστροφη πολικότητα, ο οποίος επιτρέπει την ασφαλή σύνδεση με οποιαδήποτε μπαταρία.
Διαθέτει πανίσχυρο φακό 200 lumen LED με 7 λειτουργίες συμπεριλαμβανομένου του σήματος SOS και έκτακτης ανάγκης.
Επαναφορτίστε τις προσωπικές ηλεκτρικές σας συσκευές εν κινήσει,όπως smartphones, tablets και ηλεκτρικά ρολόγια – μέχρι και 6 επαναφορτίσεις smartphone.
Είναι σχεδιασμένος για να εκκινεί με ευκολία κινητήρες βενζίνης έως και 7.000 CC και κινητήρες πετρελαίου έως και 4.500 CC, όπως μικρά πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, SUV, σκάφη, φορτηγά, ATV, μοτοσυκλέτες και άλλα.
Νέο χαρακτηριστικό: Ενδείξεις LED ζεστού και κρύου για την εσωτερική θερμοκρασία της μπαταρίας με σκοπό την προστασία των μπαταριών και των συσκευών σας.
Νέο εξάρτημα: Περιλαμβάνει σφιγκτήρες μπαταριών υψηλής ακρίβειας HD Precision που έχουν σχεδιαστεί για εύκολη σύνδεση με οποιαδήποτε μπαταρία 12V μολύβδου-οξέος.

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο orders@saveltrade.gr

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.