1Χ Μάκτρο Bosch Twin Πίσω H380 [380mm]

7,50€

Κωδικός Bosch:3397004756

Eμπορικός Κωδικός:H380

Διαστάσεις : 380

Υαλοκαθαριστήρες Bosch Twin

Ένα σημαντικό στοιχείο κάθε συστήματος καθαρισμού υαλοπινάκων είναι ο ίδιος ο υαλοκαθαριστήρας. Καθοριστική για την απόδοση καθαρισμού και τη διάρκεια ζωής: η σωστή, ομοιόμορφα κατανεμημένη πίεση επαφής, η δομή του υαλοκαθαριστήρα καθώς και η χημική και φυσική σύνθεση του ελαστικού υλικού. Στην ανάπτυξη και στην κατασκευή υαλοκαθαριστήρων η Bosch είναι πρωτοπόρα.

Εκμεταλλευόμαστε την μακρόχρονη πείρα και τις δοκιμασμένες γνώσεις μας, και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ισχυρών, ανθεκτικών στη φθορά υαλοκαθαριστήρων για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Υαλοκαθαριστήρες
Κατασκευαστής Υαλοκαθαριστήρα Bosch
Διαστάσεις 380mm
Τύπος Μάκτρου Για Απλά Μπράτσα Υαλοκαθαριστηρα
Εφαρμογή Υαλοκαθαριστήρα Πίσω
Xρησιμοποιείται σε

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο [email protected]

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.

Σχετικά Προϊόντα