ΚΙΤ Καθαρισμού-γυαλίσματος QIXX POLISH 7 in 1

28,90€

Quixx έχει βρει έναν τρόπο να συνδυάσει βίο-συντίθενται βιολογικό κερί μικροσφαιρίδια με συνθετικό πολυμερές πληρωτικά υλικά σιλικόνης. 
Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή και εύρωστη 3D-προστατευτικό πλέγμα που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις επιδράσεις του περιβάλλοντος 
500 ml κερί: επανορθώνει, sealsm προστατεύει και διατηρεί διάφορες επιφάνειες. 
Ειδικό Σφουγγάρι Εφαρμογής για βαφή, ζάντες, μέταλλο, προβολείς και πλαστικά καλύμματα. 
Ειδικό Σφουγγάρι Εφαρμογής για πλαστικά, ταμπλό, βινύλιο, δέρμα και πάνελ. 
Ειδικό Σφουγγάρι Εφαρμογής για τα ελαστικά τροχών και καουτσούκ. 
Ειδικό πανί με μικροΐνες.

 

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο [email protected]

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.