Μετρητής πίεσης ελαστικών με μανόμετρο 0,5-4,2 BAR

2,99€

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ
  • Ευανάγνωστη οθόνη
  • Εύρος μέτρησης 0,5 – 4,2 bar / 10-60 PSI
  • Κατάλληλο για όλες τις βαλβίδες τύπου Schrader (αυτοκίνητο, φορτηγό, μοτοσικλέτα, σκούτερ, ποδήλατο)
  • Με κουμπί επαναφοράς (reset)
  • Με βαλβίδα εξαέρωσης
  • Μέγεθος: 11x3x18cm

Η σωστή πίεση των ελαστικών είναι κρίσιμη για την χρησιμότητα ενός ελαστικού. Ως εκ τούτου, ρυθμίζεται από προεπιλογή και πρέπει να ελέγχεται τακτικά για να διατηρηθεί η λειτουργικότητα και ακεραιότητα του ελαστικού. Λάθος πίεση οδηγεί σε πρόωρη φθορά ή στην χειρότερη περίπτωση αποτυχία του ελαστικού.

Ο μετρητής πίεσης είναι μικρός σε μέγεθος και δεν πρέπει να λείπει από κανένα όχημα. Ο έλεγχος των ελαστικών πρέπει να γίνεται κάθε δύο βδομάδες. Ο μετρητής πίεσης είναι κατάλληλος για όλες τις βαλβίδες τύπου Schrader όπως σε αυτοκίνητα, φορτηγά, τζιπ, pick-up, μοτοσικλέτες, σκούτερ, ποδήλατα, κλπ.

Διαθέτει κουμπί επαναφοράς (reset) και βαλβίδα εξαέρωσης.

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο orders@saveltrade.gr

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.