Συσκευή Διατήρησης Ρυθμίσεων NOCO Boost GCB012

24,00€

Συνδύασε το με

H συσκευή διατήρησης ρυθμίσεων GBC012 OBD-II 12V Boost σας επιτρέπει να αποσυνδέετε τον συσσωρευτή του οχήματός σας χωρίς να χάνονται οι ηλεκτρονικές ρυθμίσεις του οχήματος, όπως οι ρυθμίσεις ραδιοφώνου και ρολογιού, οι θέσεις των καθισμάτων, οι συναγερμοί, το GPS, οι κωδικοί εισόδου χωρίς κλειδί και πολλά άλλα. Είναι εύκολη στη χρήση. Απλά συνδέστε τη συσκευή διατήρησης ρυθμίσεων 12V OBD-II με τη θύρα εξόδου 12V σε έναν εξαιρετικά ασφαλή εκκινητήρα λιθίου GB70 ή GB150 και θέστε σε λειτουργία τον εκκινητήρα. Διαθέτει έναν διαγνωστικό σύνδεσμο OBD-II τύπου Α 16 ακίδων για οχήματα με τάση τροφοδοσίας 12 V σύμφωνα με την προδιαγραφή SAE J1962.


ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΚΚΙΝΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ Ή ΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ/Ή ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΥΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Πάντοτε να απενεργοποιείτε όσο το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρικά φορτία πριν από τη χρήση (π.χ. προβολείς, κλιματιστικό, ραδιόφωνο κ.λπ.).

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το προϊόν λειτουργεί με ασφάλεια 10 A. Πάντα να επικοινωνείτε με τον κατασκευαστή του οχήματος για να πληροφορηθείτε για το μέγιστο ρεύμα που υποστηρίζεται μέσω της θύρας OBDII. Μην το χρησιμοποιείτε αν η ασφάλεια OBDII του οχήματος είναι κάτω από 10A και/ή μια ασφάλεια χρησιμοποιείται από κοινού με το ECU ή άλλον ευαίσθητο εξοπλισμό.

Διατηρεί τα συστήματα υπολογιστή του οχήματος. Ιδανικό κατά την αποσύνδεση ή την αντικατάσταση του συσσωρευτή.

Λειτουργεί μέσω της θύρας XGC OUT στους εκκινητήρες NOCO GB70 και GB150.

Συμβατό με οποιαδήποτε θύρα OBDII (όλα τα οχήματα που έχουν κατασκευαστεί μετά το 1995)

Διατηρεί τη συνέχεια της τάσης στον υπολογιστή του οχήματος. Διατηρεί το ρολόι, το ραδιόφωνο και τη μνήμη του καθίσματος.

Τεχνικές προδιαγραφές


Είσοδος

XGC IN


Έξοδος

Σύνδεσμος OBDII


Μήκος

30 ίντσες


Ασφάλεια

ATC κανονικού πτερυγίου 10 A


Βάρος

0,17 λίβρες


Συμβατά μοντέλα Boost

GB70

GB150

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο orders@saveltrade.gr

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.