Αισθητήρες παρκαρίσμος – Η σωτηρία κάθε νέου οδηγού και όχι μόνο

Μήπως είσαι ένας περήφανος και νέος οδηγός; Έχεις μόλις πιάσει στα χέρια σου το τιμόνι και απολαμβάνεις την εμπειρία της οδήγησης. Ή τουλάχιστον, στο μεγαλύτερο ποσοστό της. Υπάρχει όμως και το αιώνιο πρόβλημα, όλων όσων κινούνται με αυτοκίνητο στην πόλη.

 

Είτε είναι νέοι οδηγοί, είτε έμπειροι. Αυτό δεν είναι άλλο από το παρκάρισμα. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος όμως, είναι η απάντηση στις προσευχές σου, για ένα λιγότερο πρόβλημα στην καθημερινότητά σου.

 

Η δοκιμασία του parking

 

Αν ανήκεις κι εσύ στο 99% των περισσότερων οδηγών, τότε το πιο συχνό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζεις, είναι το πως θα παρκάρεις τέλεια το αυτοκίνητό σου. Και όταν λέω τέλεια, εννοώ να είσαι σίγουρος πως δεν θα χτυπήσεις κάποιο άλλο αμάξι στην προσπάθειά σου να παρκάρεις ή ακόμα χειρότερα, κάποιον άνθρωπο.

 

Βέβαια σε καταλαβαίνω. Το παρκάρισμα στην πόλη είναι τις περισσότερες φορές, μια δοκιμασία από μόνη της. Γιατί αφενός είναι δυσεύρετο και ακόμα κι αν είσαι τυχερός και βρεις αυτή την πολυπόθητη θέση, μετά αρχίζει η προσπάθεια και η αμφιβολία για το αν χωράς.

 

Για να μην αναφέρω για τον από πίσω, που βιάζεται και κορνάρει όλη την ώρα. Λογικό είναι να σε αγχώσει.

 

Αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άπειρους οδηγούς. Ακόμα και οι έμπειροι οδηγοί, πολλές φορές μπορεί να ζορίζονται με τα τυφλά σημεία των οχημάτων, που τους δυσκολεύουν όχι μόνο να στρίψουν, αλλά και να παρκάρουν.

 

Αν θέλεις να λύσεις λοιπόν οριστικά αυτό το πρόβλημα, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν αισθητήρα παρκαρίσματος.

 

Τι προσφέρουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος;

 

 

Οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι το δώρο, που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βοηθήσει να παρκάρεις με άνεση και ευκολία, χωρίς να έχεις την ανασφάλεια μιας ενδεχόμενης φθοράς. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος όμως, σου προσφέρουν και μια επιπλέον ασφάλεια.

 

Όταν οδηγείς μόνος, γνωρίζεις πολύ καλά, πως δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις την προσοχή σου παντού. Χάρη στον προειδοποιητικό ήχο του αισθητήρα όμως , καταλαβαίνεις ακριβώς πότε πλησιάζεις πολύ κοντά στο πισινό αυτοκίνητο και μπορείς να κουμαντάρεις τις κινήσεις σου με μεγαλύτερη σιγουριά.

 

Ποιοι τύποι αισθητήρων υπάρχουν;

 

Στην σημερινή εποχή, μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από αισθητήρες αυτοκινήτου, που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε οδηγού. Υπάρχουν οι εξής επιλογές:

  • Ασύρματοι
  • Ενσύρματοι
  • Κάμερες αυτοκινήτου
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος με κάμερα
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος στην πινακίδα
  • Spare parts (Μονάδες, αισθητήρες, οθόνες)

 

 

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια συλλογή από ολοκληρωμένα συστήματα παρκαρίσματος με αισθητήρες, που θα κάνουν το παρκάρισμα άνετο και ασφαλές. Επίλεξε ανάμεσα σε αξιόπιστους και οικονομικούς αισθητήρες, που τοποθετούνται εύκολα και θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου στην οδήγηση.

 

Τώρα μπορείς να διατηρήσεις το αυτοκίνητό σου σαν καινούργιο, χωρίς γρατζουνιές και βαθουλώματα.