6 μαγικές μπάλες πλυντηρίου lint & fuzz Κill

7,99€

Τέλος με το χνούδι στα ρούχα και τις βουλωμένες αποχετεύσεις πλυντηρίων υπόσχονται οι μαγικές μπάλες . Τις προσθέτουμε στον κάδο και τις αφήνουμε με την ησυχία τους να κάνουν τα μαγικά τους. Θα μαζέψουν τις τρίχες και θα βοηθήσουν στο να ελαττωθεί το φαινόμενο του χνουδιού. Τι άλλο να θέλει κανείς?

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

6 μαγικές μπάλες κατασκευασμένες από πλαστικό και Nylon

Εύκολη χρήση : τις προσθέτουμε στα ρούχα σε θερμοκρασίες έως 60 °C

Προτερήματα : Δεν θα ξαναδείτε ποτέ βουλωμένη την αποχέτευση πλυντηρίου και μειώνεται αισθητά η δημιουργία χνουδιού στα ρούχα. Μαζεύουνακόμακαιτρίχες.

Πρακτικά αθάνατες μπάλες – τις χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά

1. Μέσω του ιστότοπού μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της με αριθμό αποστολής.

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο (0030) 2102911250 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο orders@saveltrade.gr

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 1-2 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00 - 18:00.

Σχετικά Προϊόντα