Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν αυτό το τρόπο ,τα προϊόντα έρχονται ή μέσω courier και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής, ή μέσω ΕΛΤΑ που το αντίτιμο πληρώνεται στα ΕΛΤΑ κατά την παραλαβή του δέματος. Aν γίνει άρνηση παραλαβής ή δεν γίνει απο πλευράς σας παραλαβή του προιόντος, χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. 
 

2. Πιστωτική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Euroline μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

3. Paypal
Το Paypal αποτελεί το πιο διαδεδομένο και αξιόπιστο μέσο διαδικτυακών συναλλαγών στον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την πιστωτική σας κάρτα μέσα από την εφαρμογή του.
 

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους λογαριασμούς της Savel Trade A.E.E. και στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@saveltrade.gr . H παραγγελία σας θα εκτελεστεί εφόσον ολόκληρο το ποσό πιστωθεί στο λογαριασμό μας ( κάθε μορφής τραπεζική προμήθεια επιβαρύνει τον αποστολέα των χρημάτων και όχι την Saveltrade).

ALPHABANK

Αρ. Λογ. 292002330000983

GR3801402920292002330000983

 

* Ελάχιστο ποσό παραγγελίας 5€

Loading...
Loading...